Privatlivspolitik

Persondatapolitik

For at du kan handle i Kravlenisseforlagets onlinebutik, har vi brug for følgende personoplysninger:

Dit navn

Din postadresse

Din E-mail adresse

Vi foretager alene registreringen af  ovenstående personoplysninger med det formål, at kunne behandle og gennemføre din ordre. Dine personoplysninger opbevares, sammen med oplysninger om dit køb, i overensstemmelse med regnskabslovens krav i vores bogføringssystem. Oplysningerne slettes efter 5 år.

Relevante ansatte hos Kravlenisseforlaget har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.Kravlenisseforlaget.dk er Dyveke Sijm. Oplysninger afgivet til Kravlenisseforlaget videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos Kravlenisseforlaget har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kravlenisseforlaget via e-mail kontakt@kravlenisseforlaget.dk

 

Cookies
På kravlenisseforlaget.dk anvender vi cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på kravlenisseforlaget.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Kravlenisseforlaget.dk

 

Kravlenisseforlaget CVR 25056396