Privatlivspolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kravlenisseforlaget og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Kravlenisseforlaget har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.Kravlenisseforlaget.dk er Dyveke Sijm. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Kravlenisseforlaget videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Kravlenisseforlaget har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kravlenisseforlaget via e-mail kontakt@kravlenisseforlaget.dk

 

Cookies

På kravlenisseforlaget.dk anvender vi cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på kravlenisseforlaget.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan

give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

 

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Kravlenisseforlaget.dk

 

Kravlenisseforlaget CVR 25056396